Collecties

Herinneringen en vooral heel veel liefde,
dat zit allemaal verpakt in dat ene juweel.

Lifetime

Onze Lifetime collectie bevat Solitair en Alliance sieraden. Klassiek, modern, tijdloos, soms met een creatieve twist en natuurlijk altijd precies in de maat en goudkleur( of combinatie ) die “zij” wil.

Legacy

Een ideaal lijnenspel, van zwierige slagzettingen tot kaarsrechte klemzettingen. Aan alles is gedacht, iedere sieraadliefhebbende vrouw kan in onze Legacy Collectie haar eigen stijl vinden.

Legacy Junior

De Legacy Collection is onze jongste collectie, gecreëerd voor de allereerste kennismaking met een diamanten sieraad, maar waarbij u uw diamant door de jaren heen kan laten groeien, of over kunt stappen naar een nieuw model.
De designs zijn jong, fris en boven alles beeldschoon..

Romance Diamonds Only

Een collectie voor de ultieme diamond lover waarbij ieder sieraad is gemaakt voor zoveel mogelijk schittering.

Elements

Schuif ze aan en geef je solitair een extra touch of maak een pure Elements stack…

Romance Color Pop

Vier de liefde met onze prachtige kleurstenen

PJB Heritage

Peter Bruining Sr. is in 1947 begonnen met het maken van zegelringen. Altijd massief en altijd met de hand, met zeer strenge kwaliteitseisen. Vandaag de dag maken wij onze zegelringen nog steeds precies op dezelfde ambachtelijke manier, we werken zelfs nog met de modellen waar “opa” ooit

mee begonnen is. Inmiddels zijn we de laatste fabrikant die zijn zegelringen op deze ambachtelijke manier produceert, maar volgens ons is de oude manier nog altijd het mooist en het beste.

Een zegelring is een echt juweel, zowel voor de man als voor de vrouw. Met als hoofdreden, de emotie die dat kleine stukje goud in zich draagt. Een zegelring, behelst een stukje familiegeschiedenis, identiteit en dan vaak gegeven aan de toekomst van de familie.

Daarom maken wij onze zegelringen altijd op onze eigen manier. Want zo’n bijzonder sieraad behoort met de hand gemaakt te zijn.