Over
Ons

Een familie bedrijf....

Het eren van waardevolle herinneringen aan de liefdevolle en speciale momenten in het leven, dè inspiratie voor ieder sieraad van R&C DIAMONDS. Ons familiebedrijf bevat generaties aan kennis en creatieve knowhow, waarbij ieder familielid een absolute toewijding, passie en innovatieve mind-set heeft.

In Amsterdam opgericht in 1947 en ruim 70 jaar later zijn we één van de meest toonaangevende juwelen-merken van Europa. Samen met een team van gespecialiseerde meester-goudsmeden en een groep zeer enthousiaste medewerkers zijn wij voortdurend opzoek naar het creëren van onberispelijke kwaliteit.

Ieder sieraad wat in ons bijzondere Nederlandse atelier wordt vervaardigd is uniek.
Wij maken onze sieraden uitsluitend voor de uiteindelijke draagster van onze juwelen, hoe groots of bescheiden deze ook mogen zijn en altijd in ons eigen atelier.

Miss Spring Fine Jewellery

Inmiddels al weer 10 jaar een van onze liefste collecties. Een frisse, lieve verzameling van fijne gouden juwelen. Op precies dezelfde manier gemaakt als R&C diamonds, door hetzelfde team goudsmeden. Voor Miss Spring geldt dan ook dat alle sieraden handgemaakt worden in ons eigen atelier.

Beleef deze beeldschone collectie op onze Miss Spring website.

quote